Θεραπευτές MyMassage – Περιοχές Κάλυψης

Posted by on July 16, 2014

MyMassage Therapists

Αυτοί είναι κάποιοι από τους θεραπευτές μασάζ που συνεργαζόμαστε ήδη αυτό τον καιρό. Το ροζ χρώμα αφορά στις γυναίκες και το μπλέ στους άντρες φυσιοθεραπευτές. Αν θέλετε να είστε και εσείς ένας από τους πολλούς συνεργάτες του MyMassage δεν έχετε παρά να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία στη διεύθυνση info@mymassage.gr. Το μασάζ είναι απόλαυση… το ίδιο είναι και κάθε συνεργασία μαζί μας!

4 Responses to Θεραπευτές MyMassage – Περιοχές Κάλυψης

 1. Αλέξανδρος Κωσταράκος

  Καλημέρα. Έχω ειδικευτεί σε 4 ειδικότητες μασάζ (shiatsu-traditional thai-hot stone-refloxology) και θα ήθελα να μάθω περισσότερα όσον αφορά τους ενδεχόμενους τρόπους συνεργασίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • admin

   Καλημέρα Αλέξανδρε, κατά κύριο λόγο ζητάμε κοπέλες φυσιοθεραπεύτριες και όχι άντρες. Ευχαριστούμε όπως και να έχει για το ενδιαφέρον σου.

   • Αλέξανδρος Κωσταράκος

    Καλησπέρα. Λυπάμαι για την ενός έτους καθυστερημένη ανταπόκρισή μου, αλλά ήθελα να σας ευχαριστήσω που απαντήσατε στο e-mail μου.

    Καλή συνέχεια.

  • Αλέξανδρος Κωσταράκος

   Καλησπέρα. Λυπάμαι για την ενός έτους καθυστερημένη ανταπόκριση, απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω που απαντήσατε στο email μου.

   Καλή συνέχεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *